Черновецький про Довгого: "Я не зрадник!"

Вівторок, 27 травня 2008, 15:57

Мер Києва Леонід Черновецький має намір залишити Олеся Довгого на посаді секретаря Київської міськради.

"Щодо Олеся Довгого – я не зрадник! Це перше, щоб ви знали", - сказав Черновецький на прес-конференції у вівторок, відповідаючи на запитання журналістів.

"У мене немає до нього претензій, доти, поки вони не будуть сформульовані документально", - зауважив мер.

"Зняти його не проблема, але я від нього не відмовлюся, навіть якщо це буде впливати... ну більшість у мене буде... на кількість депутатів, що будуть або не будуть мене підтримувати", - додав він.

Черновецький зазначив, що "у кожного є, можуть бути, якісь інтереси - вони можуть збігатися з інтересами киян, а можуть не збігатися".

"Якщо вони не збігаються з інтересами киян... Якщо ви знайдете хоч одну людини, що могла зі мною говорити про конкретне зло для киян і при цьому ми домовлялися, що він мене підтримає – мені не потрібна така підтримка", - заявив мер.

"У мене все в порядку. Результати такі – я в два рази зміцнився, мій рейтинг виріс, і більше нічого такого немає. Якщо я справлявся тоді, то справлюся і зараз", - додав він.

Черновецький заявив, що буде продовжувати "наступально нести свою, так би мовити, мерську долю":

"Чому за мене голосували? Адже я ніколи не думав, що будуть такі порушення Конституції, що мене почнуть переобирати. Києву нанесено страшний збиток на кілька мільйонів гривень. Крім того, весь цей бруд".

"Але, однак, це я був ініціатором соціальної допомоги киянам, я! Я створив call-центр. Я придумав цю ідею. Я зміцню так центральну владу, щоб жоден шахрай у районній адміністрації, – це кінець, фініш мого правління, - щоб він не міг заподіяти зло моєму виборцеві. Це все", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування