Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Шпигунські пристрасті" від Черновецького: "Ти відчуваєш, що тебе от-от третирують"

Вівторок, 27 травня 2008, 16:07

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що багато років знаходився під стеженням правоохоронних органів.

"Я піддавався багато років різним гонінням - і коли знаходився в "Нашій Україні" 3 роки боровся за правду, і за режиму, про який сьогодні кажуть, що він злочинний... Але він дитячий у порівнянні з тим режимом, що встановлений сьогодні Кабінетом міністрів", - сказав Черновецький на прес-конференції у вівторок.

"Я б обов'язково хоч одного негідника, який прослухує вас (журналістів), якщо ви неправильно показуєте передачі, а тим більше прослухує всі мої телефони... Я увесь час знаходився під стеженням. Це що взагалі нормальні явища і за це що, не потрібно відповідати? Хтось повинен розібратися, було це стеження чи ні!", - обурився він.

При цьому Черновецький не уточнив, у який період часу здійснювалося стеження за ним і чи здійснюється воно зараз.

"За моїми даними... Ну я багато охорони не маю, вона мене ні від чого не рятує. Але в машині просто є така не дуже дорога техніка, яку я купував за свої гроші, що дозволяла знімати машини, які за мною їздили", - сказав він.

"Воно діє на нерви. Ти відчуваєш, що тебе от-от третирують. Це дуже неприємне відчуття. І хто це організував, хто дав дозвіл, він повиненй за це відповідати", - додав Черновецький.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування