Балога придумав, чим Луценко зацікавив журналістів

Вівторок, 27 травня 2008, 16:50

Глава секретаріату президента Віктор Балога наголошує, що кримінальні справи проти Луценка та його нинішнього партнера по "Народній самообороні" Жванії не мають ані найменшого політичного підґрунтя.

Про це Балога сказав у вівторок, коментуючи заяви Луценка, повідомляє прес-служба секретаріату президента.

Балога звернув увагу, що поки фігуранти цих справ нічого не спростували по суті тих діянь, які розслідуються Генеральною прокуратурою.

"Натомість лунають заяви про "політичні переслідування" та "замовний характер", які вже давно набили оскому навіть у легковірних людей. Водночас Луценко як міністр внутрішніх справ мав би утриматися від подібних висловлювань і піти назустріч слідству, щоб суд міг об'єктивно встановити істину", - йдеться в повідомленні.

Врешті-решт, менше року тому на кожному мітингу він запевняв людей у тому, що "закон – один для всіх", наводить прес-служба думку Балоги.

Балога вважає, що час галасливих прокламацій вже минає.

Він також висловив думку, що увага ЗМІ до сьогоднішніх висловлювань лідера "Народної самооборони" викликана не його персоною, не спробами бодай мінімально довести обґрунтованість своїх закидів, а тільки згадуванням президента.

"Це вельми брудний прийом. Використання імені Ющенка для посилення гучності своїх словесних потоків – це звичайне шахрайство", – підкреслив Балога.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...