Кличко може відібрати в Черновецького перемогу

Вівторок, 27 травня 2008, 18:10

Кандидат на посаду мера Києва Віталій Кличко заявляє про те, що у випадку, якщо фальсифікації на позачергових виборах мера столиці і депутатів Київради будуть доведені правоохоронними органами, він готовий оскаржити їхні результати.

Про це Кличко заявив в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

"Як ви знаєте, є заяви про те, що ці фальсифікації мали масовий характер. Якщо вони будуть доведені правоохоронними органами до свого логічного кінця, я піду на те, що буду оскаржувати результати виборів", - сказав він.

Кличко також упевнений, що при ухваленні рішення про об'єднання з іншими політичними силами в Київраді його блок буде єдиний у своїй позиції.

Коментуючи заяви політологів про те, що об'єднання Блоку Кличка і БЮТ у Київраді буде неможливим, оскільки в його блоці немає монолітності, Кличко підкреслив:

"Програма блоку формувалася за участі всіх членів команди... У мене немає сумнівів, що команда буде єдиною в ухваленні рішень. Рішення буде ухвалюватися колегіально, проте остаточне рішення ухвалює людина, яка відповідає за формування цієї команди, якою є Віталій Кличко".

Відповідаючи на питання про можливість об'єднання блоку Кличка з БЮТ у Київраді, він зазначив:

"Ми готові об’єднуватися з будь-якими силами, що працюють не на лобіювання приватних інтересів і окремих особистостей, а з тими, хто буде відстоювати інтереси Києва".

Водночас лідер блоку зазначив, що поки жодними пропозиціями сторони не обмінювалися.

"Ми розглядаємо всі можливі варіанти співпраці на основі принципів, про які ми заявляємо в нашій виборчій програмі", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування