"Наша Україна" рветься у конкретний бій

Вівторок, 27 травня 2008, 18:11

Партію "Наша Україна" цікавить не політиканство, а вирішення конкретних економічних завдань, заявив голова партії В'ячеслав Кириленко.

Про це він сказав журналістам на Рівненщині, повідомляє прес-служба блоку "НУ-НС".

"Наші міністри в уряді працюють плідно, продуктивно, не беруть участі у жодних скандалах, і ми вважаємо, що це - приклад для усіх тих, хто береться сьогодні оцінювати роботу коаліції", - зазначив депутат.

"Чим більше буде конкретної роботи, особливо – в економічній царині, тим краще буде для всієї України - і Західної, і Східної, і Центральної, і Південної", - додав він.

При цьому Кириленко наголосив, що "якщо політичні лідери цього не зрозуміють, нас очікують дуже складні часи".

Депутат заявив, що "Наша Україна" - як політична партія, яка представлена в парламенті, яка є ядром фракції "НУ-НС" - буде концентруватися на абсолютно практичних питаннях".

"Нас не цікавить політиканство, нас цікавить вирішення економічних завдань. Ми закликаємо і уряд, і усіх без винятку депутатів до обговорення і вирішення конкретних, важливих для України питань", - підкреслив Кириленко.

Перераховуючи питання, на вирішені яких сконцентрує свої зусилля партія, депутат назвав "зміни податкової системи та новий податкових кодекс, реформування бюджетної системи та системи місцевого самоврядування, блок законопроектів, необхідних для успішної євроінтеграції, блок гуманітарних питань тощо".

"Якщо у нас з'являться однодумці, то в парламенті поменшає політиканів, які все ж у великій кількості там представлені, а знайдеться робота для професіоналів. В такому випадку, виграє і коаліція, і опозиція, а, головне, Україна", - наголосив Кириленко.

"Якщо ж і надалі буде розігруватися карта політичного протистояння та взаємних звинувачень, демократичні сили опиняться в складній ситуації, яка може призвести до нового реваншу, хоча попередню таку спробу ми зупинили 2007 році шляхом проголошення дострокових парламентських виборів", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування