У Київ пустили російську мережу кінотеатрів

Середа, 28 травня 2008, 13:20

Антимонопольний комітет України дав дозвіл кіпрським компаніям "Cp Invest (Overseas) Limited" і "Redflower Enterprises Limited" створити в Києві ТОВ "Сінема парк Україна".

Це підприємство планує зайнятися послугами з організації кінопрокату, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу комітету.

"Сінема парк - національна мережа кінотеатрів у Росії, засновниками якої є холдинг "Проф-Медіа", що входить в структуру компанії "Інтеррос".

Крім "Сінема парк" в холдинг "Проф-Медіа" входять національна телемережа "ТВ3", цілодобовий анімаційний телеканал "2х2", музичний телеканал "MTV Росія", а також телеканал "VH1 Росія".

Також холдинг володіє контрольним пакетом акцій компанії "Централ Партнершип" і керує кількома FM-радіостанціями в Москві і Санкт-Петербурзі ("Авторадіо", "Energy", "Юмор FM", "Радіо Алла").

У сегменті друкованих ЗМІ "Проф-Медіа" володіє журнальним видавничим домом "Афіша" (журнали "Афіша", "Афіша-Світ", "Велике місто", серія путівників), а також є B2B-видавцем "B2B Media".

Раніше Міністерство закордонних справ Російської Федерації висловило занепокоєння рішенням КС про необхідність прокату іноземних фільмів в Україні з українським дубляжем.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News