Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ЇЇ КОМАНДУ ТЕРОРИЗУЮТЬ І РЕПРЕСУЮТЬ

Середа, 28 травня 2008, 15:27

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє про те, що Генпрокуратура під прикриттям секретаріату президенту здійснює політичні репресії проти членів демократичної коаліції.

"Для переформатування коаліції з демократичної у широку коаліції між президентом і Партією регіонів ведеться жорстока боротьба з членами команди", - сказала Тимошенко після засідання Кабміну у середу.

Вона нагадала про заяву Юрія Луценка та інших представників "Народної Самооборони" про те, що вони "ні за яких обставин не підуть у широку коаліцію".

"Саме тому що від них є така жорстка і чітка позиція, сьогодні і проти Луценка, і проти Жванії, і проти ще багатьох представників демократичної команди почалися широкомасштабні політичні репресії, провокації, які здійснює Генпрокуратура", - сказала Тимошенко.

Вона назвала підстави для порушення кримінальних справ проти міністра внутрішніх справ Юрія Луценка "абсолютно надуманими".

"Уряд тероризують зверненнями від Генпрокуратури, яка стала дахом всієї корупції, мафії, злочинності, яка є в Україні. Я говорю про тих керівників ГПУ, які діють на замовлення. Я не маю на увазі рядових працівників, які спостерігають за цим правовим хамством і за цими абсолютно безглуздими кроками, які чинить Генпрокуратура, користуючись політичними замовленнями", - сказала Тимошенко.

"Я думаю, що якщо так далі буде продовжуватися, ми будемо крок за кроком застосовувати відповідні кроки", - додала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування