Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк розповів студентам, що є вхідним квитком у світ

Середа, 28 травня 2008, 18:01

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк вважає потужну освіту однією з головних передумов створення могутньої держави.

Про це він сказав, виступаючи у середу перед професорсько-викладацьким складом та студентами Одеського національного університету ім. І. Мечникова, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Яценюк висловив занепокоєння ситуацією, яка склалася в освітній сфері та кадровій політиці країни. При цьому спікер зазначив, що "основне в країні – це її люди, а у людей, крім порядності і доброти – їх знання".

Голова Верховної Ради також закликав студентів використовувати будь-який вільний час для здобуття практичного досвіду та вивчення іноземних мов.

"Мова – це вхідний квиток для цивілізованої людини", - сказав Яценюк, звертаючись одночасно і до професорсько-викладацького складу.

"І це необхідно, щоб достойно представляти країну, підняти її позиції на декілька щаблів вверх", - додав він.

Підкреслюючи складність нинішньої ситуації в країні "у період політичних інтриг", Яценюк оптимістично оцінив майбутнє України.

"Минеться той час, коли влада сприйматиметься як "священна корова". Зараз у нас викривлене суспільство, але змінюється ментальність. Світ розвивається. І якщо ми з вами будемо докладати зусиль, країна стане кращою", - наголосив він.

У ході зустрічі Яценюк також презентував свою книгу "Банківська таємниця часів помаранчевої революції".


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: