Шуфрич порадив Гелетею "піддягти" памперс і вийти на бій

Четвер, 29 травня 2008, 14:29

Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич вважає, що начальник Управління Держохорони Валерій Гелетей, який викликав його на поєдинок, намагається ухилитися від нього.

"Я вкрай здивований такою, м'яко кажучи, нечоловічою позицією генерала Гелетея. Його коментар, що пролунав у газеті "Сегодня", свідчить про його явне прагнення ухилитися від двобою, який він сам же й спровокував, висловивши бажання позмагатися зі мною", - говориться в коментарі Шуфрича, розповсюдженому його прес-секретарем.

"Незважаючи на те, що мої друзі обурюються, чому він викликав на ринг мене, людину, що стріляє з лука, а не боксера чи борця типу Кличка чи Тедеєва, які теж є політиками, проте його виклик мною був прийнятий. І на правах викликуваної сторони ми дали формат двобою, який чітко визначить, наскільки головний охоронець країни Гелетей, що є до того ж майстром спорту з боротьби, відповідає займаній посаді", - зазначає Шуфрич.

Депутат додає, що для нього "досить дивно звучить трактування умов бою", викладених ним, і підкреслює, що будь-який двобій "усе одно обмежується заборонами… якщо, звісно, це не банальна бійка у клітці".

Коментуючи слова Гелетея про те, що, якщо Шуфрич прийде на тренування в УДО, то "найслабший із наших (УДО) бійців йому вуха надере", регіонал заявив, що згоден у п'ятницю під час бою відмовитися від захисного шолома, "щоб Гелетею було простіше дістатися до моїх вух".

"Йдучи йому назустріч, я готовий відставити вбік питання про його заяву про відставку, тому що у випадку, якщо, незважаючи на професійні якості Гелетея, мені вдасться здобути перемогу, буде цілком очевидним, що Ющенка оточують такі ж "професіонали", як і сам Ющенко, який своїм "професіоналізмом" скоро доведе до ручки всю країну", - заявляє Шуфрич.

"Я змушений буду тепер опублікувати переписку, яка, на жаль, виявилася односторонньою, що проводилася з Гелетеєм протягом останніх двох днів... Сьогодні спливає 24 години протягом яких Гелетей повинен підтвердити свою участь у поєдинку, що має відбутися завтра о 13.00, до речі, в обідню перерву, про що так переживав Гелетей. Тому в кілька годин, що залишилися, я сподіваюся, що ми отримаємо відповідь", - підкреслює депутат ПР.

Шуфрич додає: "Нехай він (Гелетей) не переживає, що мене треба буде приводити в спортивну залу. Я прийду сам. А він нехай набереться сміливості, не прикривається своїми підлеглими, натягне рукавички, засуне собі в рот капу, піддягне памперс і виходить на двобій завтра о 13.00".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
22:41
Новини економіки 18 квітня: покриття дефіциту бюджету, Raiffeisen Bank просять пришвидшити вихід з РФ
Усі новини...