Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(о) відхрещується від Жванії і Луценка: нічого спільного

Четвер, 29 травня 2008, 18:42

Члени "Нашої України – Народної самооборони" Юрій Луценко і Давид Жванія не можуть мати нічого спільного із СДПУ(о), заявляють у цій партії.

Так лідер СДПУ(о) Юрій Загородний прокоментував вихід Івана Балоги з партії "Народний союз "Наша Україна", повідомляє прес-служба СДПУ(о).

Балога сказав, що йому "не по дорозі з такими як Луценко, Жванія та їм подібним, котрі зараз працюють з Медведчуком і СДПУ(о), обманюють народ, відкрито паплюжать діяльність глави держави".

"Прізвище Медведчук завжди було червоною ганчіркою для помаранчевих", - сказав Загородний.

"Вони все частіше лякають ним одне одного, розуміючи, що саме він стане тим українським лідером, що покладе кінець правовому "бєспрєдєлу", в якому так комфортно живеться "любим друзям", - додав він.

"Сьогодні клан Балоги став останньою опорою Ющенка. З активною допомогою глави секретаріату президента Ющенко втратив майже всіх, хто допомагав йому в афері "Вибори 2004", - заявив Загородний.

"Втім, це закономірний результат для технічного проекту, яким була "Наша Україна", - зауважив він.

"Зрозуміло, що колишні учасники цього проекту, такі як Луценко і Жванія не можуть мати нічого спільного із СДПУ(о)", - заявив Загородний.

"Соціал-демократи ніколи не будуть працювати з людьми, що організували вакханалію політичних репресій і люстрацій після приходу "помаранчевих" до влади", - наголосив він.

За словами Загороднього, "і Луценко, і Балога і іже з ними панічно бояться СДПУ(о) і Медведчука, тому, що відчувають власну слабкість, і, схоже, незабаром будуть боятися власної тіні".

"А ситуація, коли в українському суспільстві формується замовлення на політика, що вміє працювати і не схильний до популізму, лише збільшує ненависть "майданних ораторів" до Медведчука", - упевнений лідер СДПУ(о).


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...