Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв Ющенку: не варто приймати рішень, про які не домовлялися

Четвер, 29 травня 2008, 18:52

З ініціативи російської сторони в четвер відбулася телефонна розмова президента РФ Дмитра Медведєва і президента України Віктора Ющенка.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Кремля.

У ході розмови Медведєвим була викладена оцінка низки кроків української сторони, що безпосередньо торкається інтересів РФ.

"Зокрема, була звернена увага на необхідність керуватися в російсько-українських відносинах принципами партнерства, не допускати прийняття односторонніх рішень та інших кроків, що йдуть врозріз з раніше прийнятими договірними зобов'язаннями і досягнутими домовленостями", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Глави держав домовилися продовжити обговорення актуальних питань російсько-українського співробітництва в ході перебування Ющенка на Петербурзькому економічному форумі, зазначили в прес-службі.

У свою чергу, керівник управління інформаційної політики секретаріату президента України Лариса Мудрак повідомила, що в ході розмови Ющенко і Медведєв обговорили нинішній формат двосторонніх україно-російських відносин.

За її словами, президенти також домовилися, що при особистій зустрічі продовжать цю розмову. "Зустріч відбудеться 6 червня в Санкт-Петербурзі", - додала Мудрак.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування