Тимошенко соромно за Київ з Черновецьким і "зеленими талончиками"

Четвер, 29 травня 2008, 22:27

Прем’єр Юлія Тимошенко вважає, що БЮТ зробив все можливе для перемоги на київських виборах.

"Все що було треба від нашої команди, ми зробили. Більше ми для киян нічого зробити не змогли", - сказла Тимошенко в ефірі ТРК "Україна".

При цьому вона вкотре наголосила, що БЮТ "віддав Києву краще, що в нього було" - Олександра Турчинова.

Водночас Тимошенко сказала, що за Леоніда Черновецького "з 2 мільйонів 200 тисяч киян проголосувало трохи більше 350 тисяч".

"Мені соромно, що в столиці України буде такий мер", - сказала вона.

Тимошенко також сказала, що у новій Київраді її блок "працюватиме на благо Києва".

"Ми будемо голосувати за ті рішення, які йдуть на благо Києва і не будемо підтримувати те, що його руйнує", - зазначила вона.

При цьому Тимошенко наголосила на тому, що на цих виборах найширше застосовувався підкуп виборців.

"Той підкуп, який був... І коли роздавали талончики, а потім ці талончики обмінювали на гроші. Біля кожної дільниці стояв такий зелененький прапорець і біля нього стояла людина. До цієї людини підходили з зеленим талончиком, брали його, давали адресу, де отримати (гроші)", - сказала вона.

"І наші керівники дільниць просто відсунули ту людину і віддали міліції, стали біля цього зеленого прапорця. І почали йти до нашої людини потоком люди з зеленими талончиками", - додала Тимошенко.

При цьому вона обурилась реакцією ЗМІ на такі махінації.

"Біля нас стоїть канал Інтер – зняв все від "А" до "Я". Як давали ці талончики, всі ці записи, всі акти, - нуль на виході. Це значить, що сьогодні, на жаль, Київ стає переломним в системі чесних виборів", - сказала Тимошенко.

"Всі силові структури сьогодні стоять на боці мафії... Жодної кримінальної справи не було порушено. І не буде порушено, тому що так у нас як було до 2004 року, так і залишається", - обурилась вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування