Тимошенко: "Я не фан Ющенка, бо багато чого знаю"

Четвер, 29 травня 2008, 22:59

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що у разі створення широкої коаліції між НУ-НС і Партією регіонів, вона піде у відставку.

"Якщо Віктор Андрійович створить коаліцію з Партією регіонів, я не зможу бути в цій коаліції. Не тому що мені не подобаються особистості, а тому що вже в тому угрупуванні, яке сьогодні де-факто і є більшістю... Ви ж розумієте, що частина коаліції голосує не з нами, а з іншою частиною парламенту", - сказала Тимошенко в ефірі ТРК "Україна".

"Коли буде таке об’єднання, тоді я там абсолютно не потрібна. Тому що в такому конгломераті я навіть на півкроку не можу нічого міняти", - додала вона.

Тимошенко також зазначила, що "між президентом і Партією регіонів є співпраця".

"І Раїса Богатирьова як секретар РНБО уособлює це. Зараз по тому закону про Кабмін вона може навіть викликати на килим міністрів і питати, як там справи. Але це та дань, яку ми мусили заплатити, щоб почав працювати парламент", - сказала вона.

Водночас Тимошенко зазначила, що сьогодні в неї є надія на те, що демократичну коаліцію буде збережено.

"Але я вірю в те, що демократична коаліція знайде можливість працювати. Якщо вона не знайде можливості працювати, всі інші конфігурації залишать все так, як було до 2004 року. Я думаю, уряд і демократична коаліція будуть працювати. І коли зроблять десь 5-10 спроб зламати уряд і дискредитувати прем’єр-міністра, переконаються, що це не дуже вдається, будуть нормально працювати", - сказала вона.

Водночас на одну з реплік ведучого Тимошенко зазначила: "Я не фан (президента), чесно вам скажу. Тому що я набагато більше знаю, ніж ви".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News