Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Катеринчука підбурюють піти з Ради, щоб "відмитися" від Черновецького

П'ятниця, 30 травня 2008, 11:29

Микола Катеринчук має перейти на роботу з Верховної Ради до Київради, щоб довести, що він не був технічним кандидатом Леоніда Черновецького на дострокових виборах у столиці.

Про це заявив довірена особа Віталія Кличка, член фракції "НУ-НС" Кирило Куликов.

"Найдієвіший спосіб для Миколи Катеринчука довести те, що він не був технічним кандидатом Черновецького на минулих виборах – поступитися кріслом у Верховній Раді та перейти на роботу до Київради, та своїми прямими та принциповими діями довести – з ким він", - сказав депутат.

Куликов наголосив, що "для Миколи Катеринчука наступає момент істини":

"Якщо блок Катеринчука в Київраді буде дотримуватися прозорої та чесної політики в інтересах киян, то колеги по демократичній коаліції принесуть свої вибачення та вітатимуть щиру вдачу Миколи Дмитровича".

"Це буде означати, що в демократичній опозиції в Київраді буде як мінімум 52 депутати. Ось тоді нам за Миколу Катеринчука буде не соромно", - додав депутат.

Політик нагадав, що "Катеринчук отримав майже 4,5% голосів на виборах мера, а блок його імені подолав 3%-бар'єр на виборах до Київради".

Під час виборчої кампанії член фракції "НУ-НС" у Верховній Раді Микола Катеринчук відкидав всі обвинувачення в своїх зв'язках з Леонідом Черновецьким та його командою, продовжив Куликов.

"Він навіть подав судовий позов до свого колеги по фракції Юрія Луценка, де вимагав судової заборони останньому називати Миколу Катеринчука "технічним" кандидатом Леоніда Черновецького", - додав депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування