Жванія обізвав Ющенка "занудою", а Коломойський його не цікавить

П'ятниця, 30 травня 2008, 13:12

Член "Народної самооборони" Давид Жванія вважає, що прем'єр Юлія Тимошенко має непогані шанси на перемогу в майбутніх президентських виборах.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "ПіК України", опублікованому в п'ятницю.

"Вона (Тимошенко) зараз має непогані шанси стати главою держави", - сказав Жванія.

"У тій бійці, яку проти Тимошенко затіяв президент, він виглядає занудою. Ющенко постійно критикує прем'єра і робить все, щоб її дискредитувати", - додав він.

Говорячи про київські вибори Жванія висловив думку, що підсумком виборів стане те, що "сили, що у свій час підставили плече Віктору Ющенку, тепер не будуть його підтримувати".

"Тому що тепер політична сила президента – Блок Черновецького. От нехай він нею і розпоряджається", - сказав він.

"Пропрезидентські сили сьогодні це – Блок Черновецького і НДП. От вони і підуть Блоком Ющенка, якщо вони таке рішення приймуть. Я не знаю, на що вони розраховують. Але, зважаючи на все, до цього все йде", - додав Жванія.

Відповідаючи на питання про те, що в політичних кулуарах ходять сутки про те, що засновник групи "Приват" Ігор Коломойський зараз цікавиться проектом "Народна самооборона", Жванія сказав:

"Я не знаю, чи цікавиться Коломойський "Народною самообороною". Але можу сказати точно: "Народна самооборона" не цікавиться Коломойским".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування