Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко лякає Тимошенко міжнародним скандалом щодо Євро-2012

П'ятниця, 30 травня 2008, 14:12

Президент Віктор Ющенко звертає увагу прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на ситуацію, що склалася навколо реконструкції НСК "Олімпійський".

"Прошу вашого особистого втручання з метою негайного виправлення ситуації, недопущення міжнародного скандалу, забезпечення своєчасної та належної підготовки України до Євро-2012", - наголосив Ющенко в листі до прем'єра.

Президент зазначив, що, за інформацією голови Нацагентства з питань Євро-2012 Євгена Червоненка та президента міжнародної проектної компанії Archasia Design Group Limited Е. Шу, в результаті зволікань - а по суті саботажу з боку чиновників Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, взагалі може бути зірвано своєчасне здійснення реконструкції головної спортивної арени України.

Ющенко також нагадав, що конкурс на проведення реконструкції був проведений ще півтора місяця тому, переможець визначений - однак реалізація проекту не розпочалася дотепер.

Президент вважає за необхідне "терміново відсторонити від роботи тих посадовців, які намагаються піддати ревізії результати конкурсу, блокують початок робіт і тим самим завдають суттєвої шкоди іміджу держави".

Інформацію про вжиті заходи глава держави очікує протягом тижня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування