Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького вирішили, що у "розборках" з журналістом винні "емоції"

П'ятниця, 30 травня 2008, 18:20

Радник київського мера зі взаємодії ЗМІ та свободи слова Казбек Бектурсунов та заступник голови правління ММЦ "СТБ" з інформаційного мовлення Олексій Мустафін заявляють, що інцидент за участі журналіста СТБ Сергія Андрушка у Київський мерії 27 травня є вичерпаним.

"Інцидент, який трапився 27 травня 2008 року у Київській мерії одразу по завершенні прес-конференції Леоніда Черновецького та набув у подальшому широкого розголосу у ЗМІ, був обговорений Казбеком Бектурсуновим та редактором відділу новин каналу СТБ Олексієм Мустафіним", - йдеться у повідомленні прес-служби Київського медіа холдингу.

Згідно з інформацією прес-служби, сторони дійшли згоди, що причиною інциденту "є зайві емоції, яких під час виконання службових обов’язків потрібно уникати всім сторонам".

"Сторони не мають обопільних претензій, висловлюють взаємоповагу та надію на подальшу співпрацю", - сказано у повідомленні.

Водночас у ньому не уточнюються, чи погодився з даними умовами залагодження конфлікту сам журналіст Андрушко.

Як відомо, після прес-конференції мера 27 травня стався інцидент між журналістом СТБ і Бектурсуновим. Журналіст намагався поставити Черновецькому питання, проте його почали відштовхувати працівники прес-служби мерії та охорона Черновецького. Під час перепалки Бектурсунов пообіцяв розібратися з Андрушком через керівництво "СТБ".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування