Балога готовий розводити на Закарпатті корівок

Субота, 31 травня 2008, 11:17

Глава секретаріату президента Віктор Балога не вважає свої відносини з блоком "Наша Україна - Народна самооборона" конфліктними й не боїться відставки з посади.

"Ніякого протистояння немає, хоча дехто намагається представити мої відносини з НУ-НС як конфлікт. Поки президент залишається почесним главою "Нашої України", я як член його команди буду працювати на конструктив", - заявив Балога в інтерв'ю журналу "Кореспондент", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Інша справа, що частина блоку, і насамперед "Народна самооборона", пішла в дрейф від президента й почала відкрито працювати проти нього", - додав він.

"А відставки я боюся найменше. Рішення за президентом. Якщо він вирішить, що на Банковій потрібна інша людина, я виконаю його рішення", - сказав глава секретаріату.

У такому випадку Балога вже знає, чим буде займатися: "буду розводити на Закарпатті корівок, пити парне молоко, дихати повітрям і горя знати не буду".

Глава секретаріату також не заперечує свого відношення й впливу на партію "Єдиний центр".

"Я не буду відхрещуватися й казати неправду. Так, я маю відношення й вплив на "Єдиний центр", - зізнався він.

При цьому Балога підкреслив, що майбутнє "Єдиного центру" залежить не від нього, а від українського суспільства й творців партії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...