Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога дзвонить Тимошенко, а вона полюбила його крісло

Субота, 31 травня 2008, 12:00

Глава секретаріату президента Віктор Балога звинувачує прем'єра Юлію Тимошенко в прагненні контролювати демократичні сили й схильності до політичного авторитаризму.

В інтерв'ю журналу "Кореспондент" Балога висловив думку, що Тимошенко "завжди була схильна до політичного авторитаризму", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Пані Тимошенко дуже хоче встановити контроль над нею (партією НУ-НС) і над іншими демократичними партіями, щоб домогтися монопольного положення в демократичному таборі", - вважає Балога.

При цьому, відповідаючи на запитання, чому він спілкується з прем'єром тільки через ЗМІ, Балога серйозно сказав: "Ми й особисто спілкуємося. Хочете при вас їй (Тимошенко) подзвоню". Але зв'язатися з Тимошенко в нього не вийшло.

Крім того, Балога згадав час, коли вона часто навідувалася до нього в секретаріат, де в нинішнього прем'єра було улюблене біле крісло.

На даний момент, глава секретаріату впевнений, що "під каблуком БЮТ опинилася "Народна самооборона" через те, що "Давид Жванія хоче в такий спосіб зайняти настільки бажану посаду керівника Антимонопольного комітету".

"Такий бартер: ти в мене на бек-вокалі, а я тобі - хлібне місце", - поділився Балога враженнями про взаємини БЮТ і "Народної самооборони".

"Зверніть увагу, прем'єр говорить про протидію секретаріату завжди, як тільки вона виявляється, як кажуть, не в струмені, або коли порушуються її інтереси, які ніколи не збігаються з державними. Чи йде мова про організацію поставок газу, або про видобуток чорноморських вуглеводнів", - розповів глава секретаріату.

Балога також констатував, що в оточенні президента не стали сенсацією слова Тимошенко, що вона може й не підтримати нинішнього главу держави на наступних президентських виборах.

"Ми завжди знали: вона не підтримувала й не підтримує Віктора Ющенка, тому не варто кривити душею, розповідаючи, що робить все можливе, щоб зберегти нормальні відносини з президентом", - порадив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
Усі новини...