Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Три "нунсівця" запевняють, що не втечуть із коаліції

Вівторок, 10 червня 2008, 16:36

Народні депутати від фракції "НУ-НС" Олександр Слободян, Володимир Марущенко й Ігор Палиця не мають наміру виходити зі складу коаліції.

Про це повідомляє офіційний сайт блоку "НУ-НС" із посиланням на самих депутатів, які прокоментували інформацію про нібито їхні наміри вийти з коаліції, поширену у ЗМІ.

"Я людина самодостатня і незалежна, у мене є свої погляди, всі знають про мою принципову позицію і ніякі сили не зможуть переконати мене її змінити. Особисто я обрав політичну силу, з якою буду до кінця", - сказав Слободян.

"Я хочу не лише спростувати такі чутки, але і порадувати замовників тим, що зі мною подібного ніколи не трапиться. Виборці нашого блоку можуть не хвилюватися," – запевнив він, додавши, що був депутатом трьох скликань і за цей час його "жодного разу не намагалися переагітувати чи перекупити".

На думку депутата, "поширення такої інформації вигідне тим, хто направив Юрія Бута і йому подібних до Верховної Ради".

У свою чергу, Палиця заявив, що інформація про його нібито наміри залишити демократичну коаліцію – це "повне безглуздя".

"Робити самостійні кроки, які в результаті негативно позначаються на роботі всієї коаліції, неприпустимо", - зазначив він.

За словами Палиці, він "ні з ким не мав розмов з приводу можливості виходу з коаліції, і таких намірів не має".

"Я не знаю звідки пішла така інформація", - сказав депутат, припустивши, що "поширення таких чуток вигідне тим, хто грає на проблемах коаліції".

У свою чергу, Марущенко заявив: "Інформацію про мої наміри подати заяву про вихід з коаліції придумала якась хвора голова. Інформація абсолютно не відповідає дійсності, я до неї не маю ніякого відношення".

"Зі мною ніхто ніяких переговорів не вів", - запевнив Марущенко і додав: "Щодо мене не може бути ніяких сумнівів – я був, є і залишусь членом демократичної коаліції".

Депутат не знає, хто зацікавлений в поширенні такої інформації, але вважає, що "запускається вона для того, щоб тримати коаліцію і суспільство в постійній напрузі".

Водночас, Марущенко висловив думку, що "вибір депутатів Бута і Рибакова (вийти з коаліції) пов’язаний далеко не з їхніми ідеологічними переконаннями, а з чисто прагматичними, матеріально-фінансовими перевагами".

"Будь-які кроки, спрямовані на розвал коаліції, є зрадою наших виборців. Погляди і переконання мої та колег по фракції не дозволять зробити таких кроків. Ми зробимо все для того, щоб демократична коаліція була міцною і дієздатною", - також запевнив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування