Ющенко підганяє Тимошенко для звіту перед УЄФА

Вівторок, 10 червня 2008, 17:23

Уряд має невідкладно вжити заходів з підготовки до участі в засіданні Стратегічної ради УЄФА 27 червня 2008 року, під час якого буде заслухано звіт щодо виконання урядом визначених Виконкомом УЄФА завдань.

Про це йдеться у листі президента Віктора Ющенка до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба глави держави.

Заходи повинні стосуватися насамперед урегулювання проблем, пов'язаних з формуванням пакета необхідних законодавчих ініціатив, завершенням підготовки програмно-планових документів.

Також необхідно врегулювати проблеми щодо завершення формування чіткої моделі управління підготовкою до проведення Євро-2012, підготовки стадіону "Олімпійський" та вирішити питання з підготовки аеропортів у містах, що прийматимуть матчі чемпіонату.

Президент просить до 18 червня 2008 року провести засідання оргкомітету Євро-2012, під час якого прийняти рішення щодо безумовного виконання рішень координаційної ради з проведення Євро-2012 та вжиття дисциплінарних заходів до посадовців, які не забезпечили належний рівень виконання завдань з підготовки до Євро-2012.

Також серед іншого Ющенко просить прийняти рішення щодо регулювання суперечностей, пов'язаних з підготовкою стадіону НСК "Олімпійський" до Євро-2012.

Крім того, президент просить вжити дисциплінарних заходів до посадових осіб, з вини яких не розроблені до цього часу програмно-планові документи, необхідні для проведення Євро-2012.

У зв'язку з викладеним уряд повинен вжити невідкладних заходів щодо прийняття до 20 червня 2008 року Нацагентством з Євро-2012 структури, моделі управління та звітності, розробленої згідно з вимогами УЄФА щодо проектного управління та моніторингу та впровадженої у Польщі агентством РL2012.

Про вжиті урядом заходи президент просить доповісти до 25 червня 2008 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...