Черновецький порадив Катеринчуку робити більші двері

Вівторок, 10 червня 2008, 18:21

Підтримка кандидатури Олеся Довгого з боку депутатів від блоків Катеринчука та Литвина стала результатом їхнього "вільного волевиявлення".

Таку думку висловив мер Леонід Черновецький, відповідаючи на питання, "яким чином вдалося переконати підтримати Довгого депутатів, які раніше відмовлялися це робити".

"Це стало результатом їхнього вільного волевиявлення, якщо ви знаєте щось погане, щось таємне про це, скажіть мені", - сказав Черновецький.

На репліку, що поганим є те, що зокрема депутати Катеринчука потрапили до списку згідно з домовленостями з блоком Черновецького", він відповів: "Це неправда".

До того ж він назвав інцидент, який стався зранку в штабі блоку Катеринчука, "новою політичною технологією".

"Я вчергове пересвідчуюся, що Катеринчук – здібна молода людина, і його фантазії не мають меж. Але розмовляти таким чином з членами його фракції я вважаю неприпустимо", - сказав Черновецький.

"Якщо люди хочуть почути живе слово, а в Біблії сказано, що слово було найперше, а вже потім було все інше, і якщо їх беруть і зачиняють за броньованими дверима, то їм звичайно це не подобається", - додав він.

На майбутнє він порекомендував Катеринчуку "зміцнювати двері, робити їх ще більшими, а членам його фракції – не заходити до приміщень, які їм не належать".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування