Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЕДВЕДЬКО ВІДКЛИКАВ СВОЮ ЗАЯВУ ПРОТИ ЖВАНІЇ

Середа, 11 червня 2008, 11:45

Святошинський райсуд Києва задовольнив прохання генпрокурора Олександра Медведька про відкликання його заяви про перегляд рішення Радянського райсуду від 10 вересня 1999 року, яким було підтверджено проживання в Україні з 1991 року Давида Жванії.

Відповідний документ з цього приводу суду передав представник прокуратури, повідомляє УНІАН.

Представники Жванії в суді підтримали такий крок з боку Генпрокуратури. Однак у свою чергу попросили суд залишити заяву Медведька взагалі без розгляду.

Як зазначив з цього приводу присутній на засіданні суду член фракції "НУ-НС" Геннадій Москаль, який подавав таке клопотання, це необхідно для того, щоб Генпрокуратура знову через деякий час не змогла звернутися до суду з цього ж приводу.

Як відомо, нещодавно генпрокурор звернувся до Святошинського райсуду Києва із заявою про скасування рішень, що дозволили Жванії одержати свого часу українське громадянство.

Суть претензій прокуратури полягає в суперечності даних щодо часових періодів перебування й проживання Жванії в Україні, які були підставою для прийняття рішень, що дозволили йому одержати українське громадянство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування