Медведько не залишить Жванію у спокої

Середа, 11 червня 2008, 13:18

Генеральна прокуратура готує апеляцію до Апеляційного суду Києва на рішення Радянського райсуду столиці від 10 вересня 1999 року, який підтвердив, що депутат Давид Жванія проживає в Україні з 1991 року.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Генпрокуратури, пояснюючи, чому генпрокурор Олександр Медведько відкликав свою заяву зі Святошинського райсуду Києва щодо перегляду відповідного рішення Радянського райсуду Києва.

Як відомо, генеральний прокурор звернувся до Святошинського райсуду Києва із заявою про скасування рішень, що дозволили народному депутату Жванії одержати свого часу українське громадянство.

Суть претензій прокуратури полягає в суперечності даних щодо часових періодів перебування й проживання Жванії в Україні, які були підставою для прийняття рішень, що дозволили йому одержати українське громадянство.

У середу, 11 червня, Святошинський райсуд Києва задовольнив прохання генпрокурора про відкликання з цього суду його заяви про перегляд рішення Радянського райсуду столиці від 10 вересня 1999 року, яким було підтверджено проживання Жванії в Україні з 1991 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...