Ющенко висловив Тимошенко своє "фе" через європейські рупори

Середа, 11 червня 2008, 15:15

Президент Віктор Ющенко критично оцінює низку кроків уряду, зокрема, щодо обмеження експорту зерна та олії, позицію по приватизації.

Про це Ющенко сказав в інтерв'ю європейським виданням - французькій газеті La CROIX, німецькій газеті Süddeutsche Zeitung та іспанській газеті АВС, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я переконаний, що українська приватизація повинна проводитися через відкриті міжнародні конкурси, але я проти того, щоб кошти від приватизації використовувалися на споживання... Найголовніше - це посилює інфляційний маховик", - зазначив президент.

При цьому він нагадав, що за 5 місяців поточного року інфляція перевищила 13%. На переконання Ющенка, урядова політика має, перш за все, забезпечувати стабільність у державі - а на її базі розвиток та симетрично вибудовану соціальну політику.

Серед інших тем розмови обговорювалися внутрішньополітична та економічна ситуація в Україні – зокрема, в контексті роботи уряду та парламентської коаліції, євроатлантичний курс України, підготовка до Євро-2012, українсько-російські відносини - в тому числі, в площині енергетики та зважаючи на євроатлантичні прагнення нашої держави.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News