Тимошенко похвалилась, що Україна виглядає краще, ніж інші країни

Середа, 11 червня 2008, 16:04

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що за 5 місяців зростання ВВП складає 6,2%, а по промисловості – більше 8%.

Про це вона заявила на брифінгу в середу.

"Якщо в країнах світу показники темпів зростання ВВП, а по суті зростання економіки переглядають в сторону зменшення, Україна сьогодні демонструє продовження зростання економіки, зростання ВВП і за 5 місяців ми маємо зростання в цілому ВВП – 6,2%, а по промисловості більше 8%", - зазначила Тимошенко.

"Уряд працює адекватно світовим глобальним викликам. І маючи приклади інших держав світу, ми переглядаємо макропоказники в сторону збільшення. Це говорить про те, що уряд працює ефективно і достатньо результативно", - зазначила Тимошенко.

"Хочу ще раз наголосити, що саме завдяки такий роботі маємо додаткові доходи до бюджету в розмірі 30,4% млрд. гривень. Більше того, український бюджет не має дефіциту, а має на сьогодні профіцит", - сказала Тимошенко.

"Хотіла б, щоб вся політична суєта, весь політичний бруд, всі політичні інтриги враховували як раз показники реальної роботи уряду, а не політичну істерію, яку сьогодні започаткували на всіх політичних рівнях", - зазначила Тимошенко.

Вона також звернулась до всіх політиків з проханням консолідуватися "навколо цих позитивних економічних досягнень, зробити одну національну команду і підтримати Україну на цьому успішному шляху".

"Я хочу, щоб ми пишалися Україною, бо під час світових викликів ми все ж таки виглядаємо достойніше, ніж будь-яка інша країна", - зазначила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування