ТИМОШЕНКО ВИКЛИКАЛА ЧЕРНОВЕЦЬКОГО І ТАКИХ ЯК ВІН НА КИЛИМ

Середа, 11 червня 2008, 16:10

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко викликала п’ять губернаторів, які не справляються з ростом інфляції, на наступне засідання уряду.

Про це вона повідомила на брифінгу у середу.

Вона повідомила "обнадійливу" інформацію, що на фоні того, що більшість країн світу мають "екстремальне зростання інфляції" через подорожчання енергоресурсів, уряд України виконав зобов’язання "вгальмувати інфляційні процеси".

"Ми рухаємося в цьому напрямку краще, ніж будь-яка інша країна", - зазначила прем’єр.

При цьому Тимошенко вдруге за день висловила сподівання, що з наступного місяця країна матиме "нульовий показник інфляції".

Водночас прем’єр поскаржилась, що не всі губернатори вживають необхідні кроки, щоб зупинити інфляцію.

Тимошенко оголосила подяку головам Тернопільської і Чернівецької областей, які "спрацювали разом з урядом, і ми маємо дефляцію в цих областях, зниження цін по ключових товарах і послугах".

"Крім того, половина областей має інфляцію на рівні нуля", - відзначила прем’єр.

"Але в той же час, є голови обладміністрацій, які суттєво не допрацьовують в цьому напрямку. Голова ОДА Сумської області, міста Києва, Донецька, Дніпропетровська і Запорізька область мають найгірші показники, які всю країну тягнуть униз", - наголосила Тимошенко.

"Я звертаюсь зараз до цих керівників з тим, що ми їх запрошуємо на наступне засідання уряду, щоб вони звітували", - звернулась Тимошенко на камери.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування