Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат БЮТ назвав свій "вихід" із коаліції провокацією

Середа, 11 червня 2008, 16:51

Депутат фракції БЮТ Євгеній Суслов спростовує інформацію про те, що він нібито планує вийти зі складу коаліції, і називає її провокацією.

"Я, як народний депутат, як голова молодіжної організації партії "ВО "Батьківщина", яка об'єднує декілька десятків тисяч молоді зі всіх регіонів України, офіційно заявляю – покидати коаліцію я не збираюсь", - сказав Суслов.

"А інформація, аналогічна тій, яка сьогодні з'явилась, – звичайна провокація і нічого спільного з реальністю не має", - передає його слова прес-служба народного депутата.

Як сказано у повідомленні, "сьогодні в Україні, без перебільшення – затяжна політична криза - цей стан, окрім нестабільності, характеризується також розростанням політичної шпіономанії, і появою людей, які на цьому заробляють".

"Так, газета "Дєло" опублікувала інформацію, нібито, передану їй джерелом, про те, що Євгеній Суслов буде одним із тих народних депутатів, які незабаром покинуть коаліцію. Ця грубо спрацьована провокація не має під собою взагалі ніяких підстав", - зазначається в ньому.

"Журналісти "Дєла" не здогадались провести розслідування, уточнити інформацію, відверто кажучи – вони її просто вигадали, а Суслова і ще двох його колег, не думаючи про їх репутацію, обрали для того, щоб "спіймати на зраді" просто методом тика", - стверджує прес-служба Суслова.

Вона сподівається на те, що у редакції "Дєла" "знайдеться місце для спростування".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування