"Зрадник" із БЮТ попереджає, щоб на його картку не розраховували

Четвер, 12 червня 2008, 16:39

Член фракції БЮТ Ігор Рибаков заявляє про те, що не має наміру повертатися в демократичну коаліцію, і не віддасть свою картку для голосування.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби депутата, у якому Рибаков "хоче розвіяти всі міфи і чутки про свою картку для голосування і про своє повернення в коаліцію".

"Це все неправда, що озвучують депутати і лідери фракції для того, щоб втримати інших депутатів, що хочуть піти з коаліції, але не наважуються", - заявив Рибаков.

Депутат підкреслив, що після його виходу з коаліції, "вона розвалюється зі скаженою швидкістю": "Я всім продемонстрував, що відповідаю за свої слова і не збираюся робити крок назад".

"Моє рішення залишити лави парламентської більшості стало послідовним і логічним наслідком, виявлених мною безлічі беззаконно-корупційних дій, на які я неодноразово звертав увагу керівництва фракції й уряду", - заявив Рибаков.

Депутат також додав, що держава вимагає нових облич у владі й у парламенті:

"Мої кроки про вихід з коаліції необхідні для того, щоб наша держава одержала нову, ефективну і молоду політично підковану еліту, що змінить докорінно усі "старі обличчя", що замішані в криміналі і корупції".

"Молода політична еліта не буде себе плямувати старим совковим болотом", - додав Рибаков.

Депутат підкреслив, що маніпуляція слів деяких політиків, що стосуються його можливого повернення в коаліцію, він розцінює, як пустопорожні слова і власний піар.

Рибаков нагадав, що члени коаліції повинні розуміти зміст словосполучення "демократія", що значить "влада народу", відповідно, "коаліція" – угоди між політичними партіями для досягнення визначеної мети, "чого я в нашій так званій коаліції не спостерігаю".

"Я прийшов у парламент відстоювати інтереси народу, а не обслуговувати окремі кримінальні-контрабандні схеми кланів, що знищують нашу націю і змушують людей виживати", - заявляє депутат.

Як відомо, повідомляючи про вихід депутатів з коаліції, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк сказав, що "в коаліції відбулася певна зрада".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування