БЮТ обурився – тут більше ніхто й нікуди не рипається

Четвер, 12 червня 2008, 16:58

БЮТ спростовує інформацію про можливий вихід кількох своїх депутатів із демократичної коаліції.

Так у прес-службі блоку відреагували на публікацію відповідної інформації у газеті "Дело".

Так, член фракції БЮТ Валерій Шаманов повідомив, що під час розмови з кореспондентом газети заявив, що не збирається виходити з коаліції.

"Моя позиція є принциповою. Мене дивує, що сьогодні намагаються поширити неправдиву інформацію, для якої не було і не може бути взагалі ніяких підстав", - наголосив Шаманов.

У свою чергу член БЮТ Євгеній Суслов також заявив, що не збирається покидати коаліцію:

"Я, як народний депутат, як голова молодіжної організації партії "Батьківщина", яка об'єднує декілька десятків тисяч молоді зі всіх регіонів України, офіційно заявляю – покидати коаліцію я не збираюсь, а інформація, аналогічна тій, яка з'явилась у середу, – звичайна провокація і нічого спільного з реальністю не має".

Прес-служба депутата зауважує, що журналісти "не здогадались провести розслідування, уточнити інформацію, відверто кажучи – вони її просто вигадали, а Суслова і ще двох його колег, не думаючи про їх репутацію, обрали для того, щоб "упіймати на зраді" просто методом тика".

Крім того, член фракції БЮТ Олександр Кеменяш назвав поширену інформацію "провокацією політичних авантюристів".

"Чутки про мій можливий вихід з коаліції демократичних сил поширюють політичні авантюристи, які втратили останні крихти совісті", - заявив депутат.

"Я є депутатом від БЮТ у Верховній Раді вже третє скликання поспіль. Ніхто і ніщо не змусить мене зрадити тих людей, які довірили мені представляти їхні інтереси в найвищому законодавчому органі країни", - наголосив Кеменяш.

"Дуже шкода, що автори даної "сенсації" не знайшли можливості поспілкуватися з людьми, про яких пишуть", - додав він.

Як відомо, у середу видання написало про те, що "у парламенті говорять про ще трьох депутатів, що планують залишити коаліцію".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...