Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров вважає, що в "Регіонах" ще не найбагатші люди

Четвер, 12 червня 2008, 22:03

Член фракції Партії регіонів Микола Азаров вважає "не зовсім достовірними" оцінки, згідно з якими Ріната Ахметова названо найбагатшим українцем і європейцем.

"Ви забуваєте, що я сім років працював керівником податкової служби України", - зауважив Азаров в ефірі "5 каналу".

"І, напевно, не гірше журналу "Кореспондент" знаю, що значна кількість багатих людей України знаходяться в усіх партіях України, інакше б ці партії просто фінансово, матеріально не існували", - додав він.

"Тому я не можу сказати, що саме в Партії регіонів зосереджені найбагатші люди. Повірте, що в інших партіях вони теж у чималій кількості є", - заявив Азаров.

"Що стосується оцінок – вони, по-перше, не зовсім достовірні. Треба мати на увазі, що сума активів, якщо порівнювати 2000 і 2008 рік, – зовсім різні речі", - зазначив член Партії регіонів.

"У 2000 році ці активи могли не коштувати нічого. Досить запитати, скільки коштувала сотка землі в Києві в 2000 році і скільки коштує зараз", - пояснив Азаров.

"Оцінювати активи можна тільки тоді, коли в країні створені відповідні умови – є умови для економічного росту, коли ці активи цінуються", - додав він.

Як відомо, за версією журналу "Кореспондент" найбагатшою людиною в Україні, СНД і Європі є Рінат Ахметов. Його нинішній статок оцінюється в $ 31,1 млрд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування