Балога пішов у відпустку. Щоб збирати "рать"?

П'ятниця, 13 червня 2008, 08:44

У прес-службі президента спростовують інформацію про те, що глава секретаріату президента Віктор Балога пішов у відпустку з метою проведення агітації за "Єдиний центр".

За словами представника прес-служби, Балога щороку бере тижневу відпустку саме у цей період для відпочинку з сім'єю.

Раніше видання "Дело" повідомило про те, що глава секретаріату узяв відпустку, щоб особисто агітувати в регіонах за створення "Єдиного центру".

На 12 липня призначено черговий з'їзд "Єдиного центру". До цього часу партія повинна закінчити створення партійних осередків у регіонах.

Однак партбудівництво несподівано почало зменшувати темпи, зазначає газета: на сьогодні "єдиноцентристам" вдалося створити повноцінні відділення тільки в 9 областях – переважно Центральної і Західної України.

"Щоб прискорити процес, до агітації за "Єдиний центр" особисто підключилася глава президентського секретаріату. Балога вирішив особисто проінспектувати найбільш проблемні регіони – південні і східні", - пише видання.

За його інформацією, Балогу супроводжують члени президії новоствореної партії, депутати Верховної Ради Ігор Кріль, Михайло Полянчич та Олеся Оробець.

Члени "ЄЦ" уже провели партконференцію у Миколаєві. У четвер відбулися організаційні збори осередку партії в Миколаївській області. "Її очолив заступник голови обласної адміністрації Володимир Луста, якому два тижні назад дали команду піти з "Нашої України", - розповіло виданню джерело в облраді.

Екс-голова Миколаївської облдержадміністрації Олександр Садиков стверджує: будівництво облорганізації "ЄЦ" відбувається на базі міськ- і райадміністрацій.

"Усім головам органів влади наказали сприяти створенню "Єдиного центру" на місцях, підшукуються кадри", - каже він. Крім того, напередодні зборів "ЄЦ", за словами Садикова, з облорганізації "Нашої України" вийшли близько 60 членів.

Як повідомили виданню в прес-службі "ЄЦ", кіровоградський осередок поповнюють, в основному, учорашні члени УНП. У Черкаській області в партію Балоги йдуть з партії президента. "До вступу в "ЄЦ" готова половина членів партії "Наша Україна", - запевняє депутат міськради Сміли Дмитро Горєлий.

В Івано-Франківську стверджують, що вплив "Єдиного центру" незначний. На Львівщині до "ЄЦ" ставляться скептично. І в Донецьку запевняють, що прихильників партії небагато, зазначає газета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування