"Регіони": вранці програма, увечері голова ФДМ

П'ятниця, 13 червня 2008, 10:58

Розгляд питання про призначення нового голови Фонду держмайна можливий тільки після внесення Кабміном і затвердження у Верховній Раді Державної програми приватизації.

Про це заявив член фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомляє прес-служба партії.

"Позиція Партії регіонів по кадрових призначеннях у ФДМ залишається непорушною. Ми не беремо участі в голосуванні з цього питання і не маємо наміру нести відповідальність за дії призначенця від коаліції", - заявив депутат.

"Адже в сфері приватизації буде здійснюватися політика нинішнього уряду. А в зв'язку з тим, що дії Тимошенко заводять країну в глухий кут, ми не маємо наміру підтримувати її в цьому прагненні", - пояснив він.

Чечетов заявив, що Партія регіонів не братиме участь у кадрових призначеннях, але вимагає, "щоб це питання було вирішено в правовій площині".

"Перш, ніж звільняти Семенюк-Самсоненко з посади голови ФДМ, якщо ми живемо в правовій державі, необхідно заслухати її звіт про пророблену роботу", - пояснив він.

Депутат висловив надію, що лідери коаліції "нарешті на ділі, а не на словах, забезпечать публічність рішень, що ухвалюються, поважне ставлення до людей".

"А то говорять одне, а коли доходить до реалізації, намагаються вирішити свої питання, досить сумнівні в правовому відношенні, кулуарно. Час уже перестати обманювати народ і застосовувати подвійні стандарти", - сказав він.

Партія регіонів вважає, що "коаліції варто виконати обіцяне і перш, ніж вносити на розгляд парламенту кандидатуру нового голови ФДМ, передати на розгляд Верховної Ради програму приватизації і затвердити її".

"Тільки маючи Держпрограму приватизації, можливий розгляд кандидатури голови ФДМ. Це дозволить Верховній Раді об'єктивно оцінити, наскільки позиція кандидата, його професійні, організаторські здібності збігаються з затвердженою програмою", - заявив Чечетов.

"У протилежному випадку ми можемо одержати на посаду голови Фонду держмайна дилетанта, людину, що корпоративні інтереси або інтереси окремих осіб поставить вище державних", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News