Шуфрич не зрозумів, навіщо Банкова розвалила коаліцію

П'ятниця, 13 червня 2008, 11:00

Депутат Нестор Шуфрич упевнений, що ситуація з виходом депутатів – це штучно створена криза, і створена вона Банковою.

Таку думку депутат-регіонал висловив в інтерв'ю "Профілеві".

"Тому що Рибаков і Бут, незважаючи на те, що один – член БЮТ, а іншої – член "Народної Самооборони", знаходяться під безпосереднім контролем Балоги, і формально я це можу довести. Я не буду говорити про випадок з капличкою і лазіння Рибакова з Ющенком і Балогою, не буду згадувати про президентську слідчу комісію по Черновецькому, у котру увійшов від БЮТ Рибаков. Він туди був включений за згодою Балоги і сьогодні Рибаков дійсно– креатура Балоги", - сказав Шуфрич.

Реклама:

"Плюс у нього особисті образи на Тимошенко за те, що його не призначили керівником Держкоммитнийці, про це усі знають у парламенті. З Бутом схожа історія. У нього сумнівне громадянство, і сьогодні, я думаю, на нього надавили – за прикладом Жванії. Бут побачив, що собі дозволив Ющенко щодо свого кума Жванії, і злякався, що ж Ющенко може тоді застосувати до нього", - вважає депутат.

"Я думаю, що вплив Банкової на цих двох депутатів 100%-ий. Навіщо це було зроблено? Якщо чесно, мені мотивація цього вчинку до кінця не зрозуміла. Давайте подивимося наслідки виходу цих двох депутатів з коаліції. Опозиція жорстко, по праву вимагає оголошення розвалу коаліції з усіма наслідками, що звідси випливають,", - упевнений Шуфрич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування