Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Зуби" Тимошенко принесли Запоріжжю 275 мільйонів

П'ятниця, 13 червня 2008, 11:09

Кабінет Міністрів має намір виділити 275 млн. гривень на реконструкцію злітно-посадочної смуги державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя"

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Запорізької облдержадміністрації з посиланням на слова заступника губернатора Геннадія Фукса.

Кошти виділять у рамках Загальнодержавної цільової програми підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Відповідно до повідомлення, аеропорт включено до списку резервних для прийому літаків з туристами, кошти також планують направити на реконструкцію перону для повітряних судів.

У той же час Фукс відзначив, що дані капіталовкладення будуть безглузді без реконструкції приміщення самого аеропорту, у зв'язку з чим доручив керівництву управлінню промисловості і розвитку інфраструктури облдержадміністрації звернеться до профільних міністерств з питання фінансування реконструкції аеровокзалу.

У четвер прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила про необхідність термінового ремонту злітно-посадочної смуги аеропорту "Запоріжжя", після того, як її літак здійснив посадку в цьому аеропорту під час візиту прем'єра в Запоріжжя 12 червня. При цьому прем'єр відзначила, що в неї ледве зуби не повилітали.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування