Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького вважають, що Київ опустили через Тимошенко

П'ятниця, 13 червня 2008, 13:17

Зниження рейтингу столиці міжнародним рейтинговим агентством Standard&Poor's викликане неефективними діями Кабінету міністрів.

Про це заявив перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА.

"Коли впливова міжнародна організація знижує показники в цілому по країні, то автоматично й столиця не може мати вищі показники", - зазначив заступник мера.

"Така оцінка Standard&Poor's викликана в першу чергу зростанням інфляції в країні, через нестабільну фінансову політику українського уряду", - наголосив він.

За словами Басса, "українська столиця – найбільш привабливий для інвестора регіон". "Думаю, що зниження рейтингів не відобразиться на інвестиційній ситуації в столиці", - додав він.

За словами заступника мера, сьогодні міська влада докладає максимум зусиль, щоб Київ посів достойне місце серед європейських мегаполісів.

Розроблена програма розвитку міста, яка передбачає будівництво нових стратегічних об'єктів, покращення соціального рівня життя киян, підвищення інвестиційної привабливості столиці.

"На жаль, уряд тягне столицю назад, замість того, щоб сприяти позитивним перетворенням у Києві та в цілому у країні", - зазначив Басс.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування