Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович бачить, як Ахметов вносить позитив

П'ятниця, 13 червня 2008, 17:47

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що ставиться до бізнесмена та свого однопартійця Рената Ахметова з повагою.

Так в інтерв’ю українській службі Бі-Бі-Сі він відповів на питання про результати рейтингу найбагатших людей України, за якими Ахметов став найбагатшою людиною Європи.

"Якщо Бог дав окремій людині талант до бізнесу, то головне, щоб цей талант пішов на користь усій країні і людям, які в ній живуть", - сказав Янукович.

"Ці люди не випадкові в партії. Вони прийшли в партію за своїми переконаннями. Водночас, у нас є багато людей, які мають низькі доходи. І їх переважна більшість", - додав він.

Янукович додав, що на підприємствах Ахметова чи інших бізнесменів в партії "все працює на користь України та її народу", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"На моє тверде переконання, ці люди приносять Україні доходи в бюджет, сприяють тому, щоб економіка України зростала", - зазначив він.

"Ці люди вносять позитив і вагомий вклад в розвиток нашої держави. І до цих людей, як до професіоналів, я ставлюсь з повагою", - додав Янукович.

"Я поважаю їх і як моїх політичних партнерів. Адже вони мої однодумці, які відстоюють принципи, що сповідує Партія регіонів. Ми спільно розробляли програму Партії регіонів, яка нещодавно була прийнята на з'їзді партії. Разом ми будемо цю програму виконувати і відстоювати принципи, закладені в цій програмі", - підкреслив Янукович.

Він розповів, що внутрішньопартійні стосунки завжди були відкритими, прозорими і комфортними.

"Ми дуже високо цінуємо власні свободи, демократичні принципи суспільства, адже більшість з нас прожили непросте життя, в тому числі і я. І ми ніколи не будемо терпіти некомфортні умови стосунків з людьми, які є поруч з нами", - зазначив він.

Янукович додав, що в партії "завжди відбувається відкритий діалог".

"Для цього ми проводимо різні внутрішньопартійні заходи, починаючи від простих засідань фракції до загальнопартійних з'їздів. Рішення приймаються колегіально, після обговорень", - додав Янукович.

"В нашій партії кожен має можливість висловитись. І, найголовніше, ми намагаємося чути один одного. Це для нас звична ситуація", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування