Черновецький розповів, що в плані Євро-2012 у нього усе в шоколаді

П'ятниця, 13 червня 2008, 18:33

Київ буде цілком і вчасно підготовлений до проведення фінальних ігор Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив Київський міський голова Леонід Черновецький, повідомляє Ліга.

"Я цілком переконаний, що київська влада на вищому рівні підготує столицю України до проведення Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Для цього в нас є всі ресурси. Київ стане столицею Євро-2012" – сказав Черновецький, якого цитує прес-служб КМДА.

Він заявив, що при підготовці до фіналу Євро-2012 потрібна злагоджена робота всіх гілок влади. Крім того, необхідно своєчасне фінансування державних і міських програм, що стосується підготовки до проведення чемпіонату.

"Київ – знаходиться на провідних позиціях у підготовці до Євро-2012. Ми будуємо і реконструюємо об'єкти транспортної інфраструктури, об'єкти готельного господарства, оновлюємо громадський транспорт на транспорт європейської якості, якого заслуговують кияни", - заявив він.

"Для виконання всіх задач, поставлених перед київською владою, необхідно, щоб і уряд повною мірою виконував свої зобов'язання щодо своєчасного цільового фінансування програм з підготовки до Чемпіонату", – заявив Черновецький.

Мер Києва підкреслив, що проведення такої великої події, як Чемпіонат Європи з футболу, повинні стати об'єднуючим і консолідуючим фактором для всієї України.

"Сьогодні українським політикам потрібно відкинути всі політичні розбрати і скандали й об'єднати сили для того, щоб підготовку до такої події, як Євро-2012, провести на вищому рівні. Проведення чемпіонату повинне стати головним консолідуючим фактором – як для політиків, так і для всього українського народу", – підкреслив мер Києва.

У четвер британське агентство "Reuters" поширило інформацію про те, що Україна може втратити право на проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Зокрема це може відбутися через не почату дотепер реконструкцію головного стадіону країни - НСК "Олімпійський".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування