Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" пообіцяв, що ті, хто закрили його шахту, будуть "харкать кровью"?

Субота, 14 червня 2008, 17:32

Держгірпромнагляд звернувся до правоохоронних органів з проханням забезпечити особисту охорону начальнику Донецького гірничого округу у зв’язку із загрозами про розправу особисто від голови правління Ради орендарів цього підприємства Юхима Звягільського.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держгірпромнагляду у суботу.

Як сказано у повідомленні, такі загрози надійшли наглядовою одразу після заборони інспекцією територіального управління Держгірпромнагляду по Донецькій області видобутку вугілля у 18 східній лаві підприємства.

Так, у суботу Звягільський запросив на підприємство начальника гірничого округу, начебто для з’ясування питань щодо відновлення робіт на шахті.

"Натомість, у присутності директора шахти та інженерно-технічних працівників, він особисто висловив наглядовцю загрози та наніс образи гідності людини, загрожуючи ув‘язненням та фізичною розправою", - сказано у повідомленні.

У ньому також наведено слова, які нібито Звягільський сказав на адресу начальнику Донецького гірничого округу Держгірпромнагляду:

"Будешь харкать кровью и сидеть на нарах".

Як відомо, Звягільський є депутатом від Партії регіонів.

Раніше Держгірпромнагляд заборонив видобуток вугілля у зв’язку з виявленням грубих порушень правил безпеки, що створюють загрозу життю і здоров’ю шахтарів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування