Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович назвав припущенням російські "страшилки" про візи

Неділя, 15 червня 2008, 10:25

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович називає припущенням заяву віце-прем'єра Росії Сергія Іванова про те, що у випадку вступу України до НАТО буде введений візовий режим між Україною і Росією.

"Це припущення. Я добре розумію, що є такі в нас застереження, але це не відбудеться, якщо це питання (про вступ України до НАТО) не вирішить український народ", - сказав він в інтерв'ю журналістам у неділю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Лідер Партії регіонів нагадав, що "за критеріями вступу до НАТО" це питання вирішується за результатами всеукраїнського референдуму.

"Тому ми будемо на цьому наполягати, і наша позиція тут є і залишається незмінною", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи запланована його зустріч у понеділок у Києві з генеральним секретарем НАТО Яапом де Хооп Схеффером, Янукович відповів, що в нього немає інформації про проведення такої зустрічі.

За його словами, позиція Партії регіонів у питанні вступу України до НАТО відома керівництву Альянсу.

"Діалог у нас іде через листи", - підкреслив він.

Янукович також зазначив, що якщо така зустріч відбудеться в будь-якому форматі, він особисто оголосить позицію Партії регіон генеральному секретарю НАТО.

Як відомо, Іванова в суботу в Севстополі заявив, що вступ України до Північноатлантичного альянсу може привести до введення візового режиму для громадян обох країн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування