Янукович вирішив не бігти попереду Яценюка у питанні смерті коаліції

Неділя, 15 червня 2008, 11:23

Фракція Партії регіонів поки не визначилася, чи буде наполягати на тому, щоб спікер Арсеній Яценюк зробив офіційне оголошення про розпад демократичної коаліції.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович в інтерв'ю журналістам у неділю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми будемо радитися на погоджувальній раді. Насамперед, ми послухаємо самого пана Яценюка, його точку зору. Не будемо зараз забігати вперед, але всім зрозуміло, що коаліції 225 не буває у всесвітній політичній історії", - сказав він.

Лідер Партії регіонів припустив, що будь-яка гра навколо цього питання, "політична гра (про розпад коаліції) можлива".

Водночас він не відповів на запитання, чи має намір фракція Партії регіонів звертатися до Конституційного суду за роз'ясненням з даного питання.

Янукович також уник відповіді на питання, чи варто очікувати позачергових виборів до парламенту або форматування коаліції, сказавши: "Час покаже й переговори".

Відповідаючи на запитання, чи буде фракція Партії регіонів продовжувати блокування роботи парламенту у випадку, якщо коаліція буде наполягати на звільненні Валентини Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду державного майна, Янукович відповів:

"Тут будь-які політичні заходи, передбачені законом, ми їх усі будемо використовувати".

Янукович у неділю відвідав богослужіння в Києво-Печерській Лаврі з нагоди дня Святої Трійці.

На богослужінні разом з лідером партії були присутні також депутати Микола Азаров, Володимир Сівкович, Ганна Герман і Юлія Новікова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування