Литвин згадав, як Ющенко переціловував усі ікони в його кабінеті

Неділя, 15 червня 2008, 14:28

Спікер Арсеній Яценюк "погарячкував", заявивши про намір освятити сесійну залу парламенту, не запитавши у фракції комуністів їхньої думки, вважає лідер фракції блоку свого імені Володимир Литвин.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у неділю, коментуючи заяву спікера Яценюка про намір запросити представників всіх конфесій для того, щоб освятити сесійний зал парламенту.

Литвин розповів, що під час його головування у Верховній Раді, у його кабінеті були ікони, які датувалися XVIII - початком XX століття.

"Їх було багато, я думаю, що це може підтвердити кожний, хто був у кабінеті, включаючи президента Віктора Андрійовича Ющенка. Тому що коли він заходив у кабінет, він переціловував усі ікони", - зазначив він.

При цьому лідер фракції підкреслив, що якщо говорити про "чортовщину", то негатив сесійного залу відчуває кожен, хто там буває.

"Щодо того, щоб освятити (сесійну залу) представниками всіх конфесій, я думаю, що голова Верховної Ради трохи погарячкував. Йому варто запитати, що з цього приводу думають комуністи", - сказав Литвин.

Він нагадав, що свого часу на засіданні погоджувальної ради вже вносив подібну пропозицію запросити представників основних конфесій для того, щоб освятити сесійну залу.

"Що тут здійнялося! Для того, щоб не загострювати досить непрості відносини, які часто виникають у парламенті, я цю пропозицію зняв", - сказав Литвин, зазначивши, що в цій пропозиції немає нічого нового.

Як відомо, раніше Яценюк заявив про намір освятити сесійну залу парламенту, "щоб чорти по ночах не літали".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування