Довгий думає, що допит – це "агонія" Луценка

Неділя, 15 червня 2008, 19:17

Секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що не отримав офіційного підтвердження інформації, озвученої міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, про виклик його на допит.

"Я цікавився цим питанням, жодного формального підтвердження такої інформації я не знайшов. Відтак я розумію, що це чергова політична заява збанкрутілого політика, який пробує знайти своє відновлення хоча б у такий спосіб", - сказав Довгий в інтерв’ю ICTV у неділю.

При цьому він зазначив, що не хотів би "йти на повідку у таких заяв".

"Я вдячний Юрію Віталійовичу за те, що він допоміг реалізувати те, що він не обіцяв, а гарантував – завершити всі ці скандали, провести позачергові вибори Київради, допоміг нам більше як у двічі збільшити свою фракцію і допоміг всім киянам побачити, яка реальна оцінка його діянням і йому як політику", - сказав Довгий.

Він також припустив, що такі заяви збоку Луценка свідчать про те, що він найближчим часом може позбутися своєї посади.

"Юрій Віталійович просто забуває, що він міністр. Або, розуміючи, що скоріше за все міністром йому залишилося бути недовго, він пробує відновити себе як політика, але знову у хибний спосіб, шукає своє відновлення в якійсь агонії і безпідставній критиці", - сказав Довгий.

Як відомо, раніше Луценко заявив, що наступного тижня столична міліція викличе на допит в якості свідка Довгого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування