Київське СІЗО поповнилося кримським чиновником

Понеділок, 16 червня 2008, 12:12

Печерський райсуд Києва обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою - щодо голови Партенітської селищньої ради Криму Миколи Конєва, який обвинувачується у вимаганні і отриманні 5,2 млн. дол. хабара за сприяння у виділенні київському підприємцю 17 га землі, яка належить сільраді.

Як передає УНІАН, відповідну постанову в понеділок оголосив суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк, задовольнивши таким чином подання слідчого Генпрокуратури.

Як зазначається у постанові, Конєв, перебуваючи на волі, може ухилятися від слідства та суду та перешкоджатиме встановленню істини.

Відповідно до постанови суду, Конєв буде утримуватися у Київському СІЗО №13. Двомісячний термін тримання його під вартою обчислюватиметься з 13 червня.

Постанову суду може бути оскаржено в апеляційній інстанції протягом 3 діб.

Конєва було затримано 13 червня у Криму під час отримання хабара на суму понад 5 млн. доларів. За словами міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, "за 17 га землі вони вимагали хабар у розмірі 6 млн. 800 тис. доларів, з них 5 млн. 200 тис. доларів вони мали намір привласнити, а 1 млн. 600 тис. доларів офіційно сплатити на рахунки Партенітської селищної ради"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...