Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Песиміст Гриценко пророкує в Раді нудьгу

Понеділок, 16 червня 2008, 20:31

Керівник комітету з питань нацбезпеки й оборони Анатолій Гриценко ( НУ-НС) сумнівається в тому, що вісім пленарних засідань до канікул парламенту вдасться прийняти якісь рішення.

Про це Гриценко сказав в інтерв'ю журналістам у понеділок, відповідаючи на запитання, якою буде робота Верховної ради на нинішньому тижні, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Гриценка, у парламенті склалася ситуація, коли є необхідність приймати важливі законопроекти, починаючи від внесення змін у закон про бюджет на 2008 рік, у законопроект про держзакупівлі й інших рішень економічного, соціального, енергетичного характеру.

У той же час, за словами Гриценка, існує "складна політична ситуація", яка "якщо не унеможливить взагалі, то зведе до мінімуму продуктивність роботи парламенту" протягом двох пленарних тижнів, які залишилися для роботи.

Гриценко нагадав, що в пленарному режимі, відповідно до календарного плану, парламент буде працювати протягом двох тижнів, з яких чотири дні парламент буде працювати по півдня.

"З точки зору кількості законів, які може прийняти парламент, я песиміст. Я думаю, що їх буде, на жаль, небагато", - сказав Гриценко.

Водночас глава комітету підкреслив, що в цьому, можливо, буде "запорука спокою" за умови, що не буде реалізований жоден "з екстремальних сценаріїв", які пов'язані або з переформатуванням парламенту, або з відставкою уряду.

"Я думаю, що буде режим перерв, політичних консультацій і роботи переважно в комітетах", - сказав Гриценко, додавши, що хотів би помилитися у своєму прогнозі.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування