Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ і "НУ-НС" готові піти назустріч опозиції

Вівторок, 17 червня 2008, 09:23

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк просить коаліцію розглянути державну програму приватизації перед розглядом кадрового питання по Фонду держмайна.

Про це він повідомив на початку погоджувальної ради у вівторок.

"Першим по порядку денному стоїть питання по (голові ФДМ Валентині) Семенюк. Цього вимагають дві фракції. Для того, щоби парламент почав працювати, я прошу вас піти назустріч опозиції, щоб почати будь-які кадрові питання з розгляду програми приватизації", - сказав Яценюк.

"Моя мотивація тут проста: треба щоб ми почали працювати і запустили парламентський механізм, а далі в робочому порядку все з’ясуємо", - додав спікер.

У свою чергу, лідер фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що фракції коаліції погоджуються з таким твердженням і пропонують розглянути програму приватизації, законопроект щодо обмеження пільг і повноваження депутатів, а вже потім кадрові питання по ФДМ.

Разом із тим, лідер фракції "НУ-НС" В’ячеслав Кириленко підтримав пропозиції колеги по коаліції і наполіг на тому, що на засіданні парламенту у вівторок має бути розглянуте не лише питання звільнення Семенюк, а й призначення її наступника.

Окрім того, за його словами, фракція "НУ-НС" просить внести до порядку денного проект постанови про звільнення депутата він "НУ-НС" Юрія Бута (який вийшов зі складу коаліції) з посади члена комітету Верховної Ради з питань правосуддя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування