Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко звинувачує Ющенка в жалюгідному вигляді

Вівторок, 17 червня 2008, 14:15

Прем’єр Юлія Тимошенко пояснює конкуренцією на наступних виборах президента критику, яка лунає на її адресу з боку Віктора Ющенка.

Про це Тимошенко сказала журналістам, коментуючи критичні висловлювання президента на адресу уряду, висловлену в французькій газеті "Lа Croix".

"Іноді конкуренція на наступних президентських виборах набуває жалюгідного вигляду, коли об’єктивність залишається за дужками", - сказала Тимошенко.

Вона повідомила, що прочитала інтерв’ю Ющенка.

"Критика носить виключно політиканський характер. Нікому не подобається уряд, який наводить лад в державі, який не дає займатися корупцією і контрабандою", - додала прем’єр.

Вона нагадала, що парламент не приймає урядові закони, а президент накладає вето на постанови Кабміну та не дає змінити керівництво Фонду держмайна.

"Але всупереч цьому уряд демонструє сильну економічну політику, ми займаємо третє місце в СНД по темпах зростання промислового виробництва, яке складає 8,2% та випереджає показники Росії і Казахстану. Ми маємо рекордний врожай і в червні повністю вгамуємо інфляцію", - зазначила Тимошенко.

"Єдине, щоб політикани не заважали нам працювати, а з іншим ми впораємось", - додала вона.

Тимошенко відкинула вимогу блоку Литвина про відставку міністрів економіки та фінансів.

"За ті результати, які показує уряд, йому треба дякувати. А те, що Литвин мріє про повернення кучмізму – хай не мріє, цього не буде", - додала вона.

Тимошенко також додала, що в середу уряд розгляне зміни до бюджету, а до кінця тижня внесе їх до Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування