Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюка просять ще раз підсунути опозиції водіїв-п'яниць

Вівторок, 17 червня 2008, 16:34

"Народна самооборона" закликає голову Верховної Ради Арсенія Яценюка негайно поставити питання про повторне внесення у другому читанні законодавчих змін про підвищення безпеки дорожнього руху без попереднього обговорення.

Так у громадянському русі прокоментували провал голосування за відповідні зміни на ранковому засіданні парламенту у вівторок, повідомляє прес-служба руху.

"Український парламент вкотре довів, що для значної його частини політична доцільність важливіша за долі тисяч людей, які щороку гинуть на автомобільних шляхах України через чужу недбалість", - йдеться у заяві "Народної самооборони".

"Самооборона" розцінює дії депутатів фракцій Партії регіонів, Компартії та Блоку Литвина, які не підтримали зазначений законопроект, "як блюзнірське ставлення до своїх виборців, як намагання отримати політичні дивіденди від збереження нинішньої вакханалії на автомобільних шляхах".

"Ми здогадуємося, які тіньові політичні мотиви спонукали представників опозиції до блокування голосування за законопроект, від якого залежить безпека мільйонів українських громадян", - заявляють у "Народній самообороні".

"І тому ще раз вимушені нагадати нашим політичним опонентам, що не буває опозиції у правилах дорожнього руху!", - додається в заяві.

"Це безвідповідальний громадянський вчинок, а ціна таких дій – тисячі смертей співгромадян на дорогах!.. Опозиція говорить про порядок, проте не приймає суворого закону. Вона критикує дії міністра внутрішніх справ, але не дає забирати права у п'яниць!", - наголошують у "Народній самообороні".

"Самооборона" закликає Яценюка негайно поставити питання про повторне винесення на голосування у другому читанні запропонованого законопроекту і вважає, що "консолідоване голосування усіх парламентських фракцій має стати прикладом відповідального ставлення народних депутатів до своїх виборців".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:22
Атеш: Одне з відділень 44 армійського корпусу ЗС РФ відмовилося атакувати Харківщину
03:22
відеоЦієї ночі вибухи лунали у Бєлгородській та Курській областях
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
Усі новини...
Реклама: