Ющенко роздав "наряди" Тимошенко, і поїхав з "туром" по Україні

Вівторок, 17 червня 2008, 17:01

Президента Віктор Ющенк цього тижня візьме участь у заходах, присвячених різним аспектам гарантування національної безпеки.

Про це на брифінгу у вівторок заявила прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова, повідомляє прес-служба президента.

За її словами, у вівторок президент проводить нараду з питань макроекономічної стабільності за участі спікера Арсеній Яценюка, прем'єра Юлії Тимошенко, міністра фінансів Віктора Пинзеника, голови Нацбанку Володимира Стельмаха.

"Нагадаю, що президент Віктор Ющенко вже неодноразово наголошував, - початок предметної роботи уряду над змінами до Держбюджету на 2008 рік є важливим сигналом для економіки. У цьому контексті одним із визначальних моментів є перегляд макроекономічного прогнозу на цей рік, і від результату цього перегляду залежить повнота врахування доходів Держбюджету-2008", - сказала Ванникова.

За її словами, результатом наради має стати "узгоджена і зрозуміла програма дій щодо вироблення чіткої єдиної курсової та монетарної політики держави, яка могла б дати відповідь на виклики сьогоднішньої макроекономічної ситуації".

Прес-секретар президента також повідомила, що 18 червня Ющенко візьме участь у церемонії приведення до присяги суддів, які вперше призначені на цю відповідальну посаду.

Крім того, за словами Ванникової, ключовою темою роботи президента цього тижня стануть регіональні аспекти розвитку держави.

"Віктор Ющенко відвідає Вінницьку та Черкаську області, а також заслухає доповіді окремих керівників місцевої виконавчої влади, зокрема Харківської області та Автономної Республіки Крим", - сказала вона.

За словами Ванникова, у вівторок президент зустрівся із головою Ради міністрів АР Крим Віктором Плакідою та головою Верховної Ради Криму Анатолієм Гриценком.

У середу президент заслухає доповідь голови Харківської облдержадміністрації Арсена Аракова щодо соціально-економічного розвитку області та виконання місцевою владою пріоритетних завдань, визначених президентоа.

Серед них - підготовка до проведення фінальної частини Євро-2012, будівництво доріг та доступного житла.

19 червня відбудеться робоча поїздка Ющенка до Вінницької області, під час якої передбачені заходи із вшанування пам'яті жертв війни в Україні, присвячені роковинам початку Великої Вітчизняної війни.

За словами прес-секретаря президента, 20 червня Ющенко відвідає Черкаську область, де зокрема, в контексті своєї програми зі створення нових робочих місць, візьме участь у відкритті нових потужностей із виробництва автобусів "Богдан".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування