Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк просить в Пинзеника грошей на ювілей своєї батьківщини

Вівторок, 17 червня 2008, 17:14

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк просить міністра фінансів Віктора Пинзеника врахувати низку його пропозицій під час підготовки проекту змін до держбюджету-2008.

Спікер виступив зі зверненням за результатами робочих поїздок та зустрічей з представниками органів місцевої влади Криму, Одеської, Львівської та Чернівецької областей, керівниками ВУЗів та громадськими організаціями, повідомляє його прес-служба.

Зокрема, Яценюк просить врахувати виділення коштів для фінансування програми озвучення книг для інвалідів зору, що будуть розповсюджені в 79 бібліотеках України.

Як відомо, за сприяння фонду Яценюка "Open Ukraine" відбулася фотовиставка для незрячих людей.

У своєму зверненні спікер наголосив на необхідності визначення фінансового ресурсу місцевим бюджетам на фінансування заходів державної цільової програми підготовки та проведення в Україні Євро-2012.

Серед пропозицій Яценюка також є фінансування заходів щодо відзначення 600-річчя Чернівців (батьківщини голови Верховної Ради).

Крім того, спікер просить передбачити кошти на розвиток Національного університету "Острозька академія" та збільшення видатків для забезпечення виконання органами місцевої влади делегованих державою повноважень.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...